Tiesin hieman odotella viimeistä pakettia Snyltäni, sillä sain aiemmin sähköpostia ja koska sitä ei perjantaina ollut postin mukana tullut niin ajattelin automaattisesti että se tulee sitten varmaan maanantaina. Mielessäni ei siis käynytkään ajatus siitä että jospa se paketti ei mahtunut luukusta sisään! No tänään sitten käväisi sekin ajatus, kun postipoika toi lapun jossa ilmoitettiin ylisuuresta kirjeestä joka olisi noudettavissa lähipostista. Sitä ennen piti käydä lasten kanssa kaupungilla ja kaikkea ennen kuin pääsin sitä pakettiani hakemaan. Ja hetihän se piti aukaista kun vain sisälle pääsin... :) mitä sieltä sitten paljastuikaan? No seuraavanlaisia ihanuuksia:
603158.jpg
Neljä kerää aivan ihanaista, punaista Katian Diana-lankaa (aivan uusi tuttavuus, pähkäilen jo kovasti mitä tästä voisi tehdä...), monen kokoisia neuloja oman säilytys "tuubin" kera (hyvä, sillä mulla ei olekkaan tuommoista jättimäistä neulaa vielä, säilytystuubista puhumattakaan :) nallekarkkeja ihanassa rasiassa, ääriviivatarroja ja kissakortti. KIITOS kaunis sinulle Villasukka!
Niin samalla siis paljastui minun Sny joka oli tosiaan Langanpätkiä blogin Villasukka. Ihan tuttu juttu minulle, vaikka en tosin missään vaiheessa osannut ajatella että se olisit ollut juuri Sinä! :) Olen siis Langanpätkiä blogia lueskellut aina silloin tällöin, vaikken varmaan koskaan ole tainnut edes kommenttia jättää (hyi mua, laiskuutta...).

Laitetaan tähän vielä kuvat kaikista Sny paketeista ekasta toiseksi viimeiseen (viimeinenhän kun on jo tuossa ylempänä) joita sain näiden ihanien yllätyksiä täynnä olleiden kuukausien aikana (toivottavasti tässä on nyt kaikki...). Kiitos vielä kaikista ihanista paketeista Villasukka, kaikki ovat olleet oikein mieluisia! :)
378330.jpg

393705.jpg

422266.jpg

447624.jpg

494200.jpg